Meny v 23 2020 Hemtjänst/dagvård

Måndag
Laxfilé bakad med citron & basilika, serveras med ljummen färskpotatissallad och örtsås

Italienska kalvfärsbiffar med ugnsbakade grönsaker, Rostad potatis

Pasta med strimlad rostbiff, oregano, kronärtskocka & riven grana padano

Tisdag
Dagens färska fisk med skaldjurssås, potatis & bönor
 
Fransk karrégryta med smålök, champinjoner morot & bacon. serveras med potatispuré

Krämig pasta bolognese med parmesan och ruccola

Onsdag
Ugnsstekt kummelfilé med lime & citrongrässås, rostade sesamfrön & zucchini
 
Helstekt fläskfilé marinerad med chili & ingefära, serveras med coleslaw och rostad potatis

Vegetariskt: Sparrisrisotto med  gröna ärtor, svartrot, basilikaolja och betor

Torsdag
Pankostekta laxbiffar med sauce verts, spetskål & sticklök, serveras med kokt potatis

Kycklingköttbullar med örtgräddsås, potatispuré & ärtor

Ärtsoppa med fläsk & senap, serveras med pannkakor, sylt och vispad grädde

Fredag
Fisk & skaldjursgryta med brödkrutonger, handskalade räkor & aioli
Klassisk lasagne med tomatsås och ruccola

kycklinggryta med champinjoner, tryffel. Serveras med ris

Lördag
Strömmingslåda med kokt potatis

Kokt rimmad oxbringa med senapssås och potatismos

Söndag
Pocherad sejfilé med ärtor och vitvinssås

Falukorvstubbe med persiljesås och potatismos

Reservation för ändringar i menyn i efterhand